Astrologie, een taal van symbolen en astrale ritmes, vertelt ons over ons dagelijks leven.

Je gebruikt het al. Je zet je planten in het zonlicht zodat ze kunnen groeien. Als je een kleurtje wilt krijgen, ga je overdag naar het strand, niet ’s nachts. Traditionele boeren gebruiken de maankalender al vele eeuwen om hun land te cultiveren.

En wat als je de planning van andere levensdaden ook zou kunnen afstemmen op de beweging van de planeten?

Als u van tevoren zou weten dat het bijvoorbeeld beter zou zijn om in de drie weken die voor ons liggen geen contracten te ondertekenen, maar eerder te wachten en een project voor te bereiden om het na die periode goed op te starten (Mercurius retrograde)? Of als u niet goed wist of verhuizen goed was in uw huidige omstandigheden? Of als je jezelf specifieke vragen stelt over gebeurtenissen in je leven, en je wilt gewoon beter begrijpen wat er aan de hand was?

Met de technieken van astrologie kunnen we u helpen deze vragen te verduidelijken en te beantwoorden door u te helpen een situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

Op basis van enkele objectieve feiten (datum, uur en plaats) en in dialoog met u, kunnen we de astrale symbolen interpreteren en het potentieel van een persoon of een gebeurtenis of een periode identificeren. Dan bent u beter voorbereid als u besluit hoe u dit potentieel wilt ontwikkelen. Jij bent de chef die jouw toekomst creëert.

We kunnen elkaar persoonlijk ontmoeten, of telefonisch of via Skype werken.

Onze basisprijs is 75 euro per uur, en kan worden betaald via Paypal.

We respecteren de deontologiecode van de FDAF (Federatie van Franstalige astrologen) waarvan we lid zijn.
Individuele horoscooplezing – bestelformulier

In een individuele bijeenkomst kijken we naar uw geboortehoroscoop en / of aanverwante om antwoorden te vinden op uw vragen of op onderwerpen die u graag wilt zien. Vermeld die gebieden in het onderstaande formulier. De prijs is inclusief voorbereidingstijd en onze leestijd van 1 uur samen. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via Skype worden gedaan. Voor andere vragen kunt u bellen of mailen via het contactformulier.

[formidable id=”3″]